Viisi hyvää syytä alkaa Kotipizza-yrittäjäksi

Yrittäjänä olet oman elämäsi herra

Työskentelet itsellesi, mutta nautit ketjun osaamisesta, valmiiksi testatusta konseptista ja avusta. Raaka-aineet ovat valmiiksi kilpailutettuja ja ne tilataan helposti yhdestä paikasta.

Valtakunnallinen markkinointi, paikallinen hyöty

Harva yksitysyrittäjä voi kampanjoida näyttävästi televisiossa, mutta Kotipizza-yrittäjänä saat täyden hyödyn tehokkaasta, monipuolisesta ja laadukkaasta valtakunnallisesta markkinoinnista. Sen lisäksi saat työkaluja ja ideoita paikalliseen markkinointiisi.

Parhaat pizzat, valmiiksi testattu konsepti

Kotipizzalla on Pohjoismaiden suurimpana pizzaketjuna ykkösasema suomalaisten kuluttajien lautasilla. Saat käyttöösi valmiiksi testatun, kehittyvän ja toimivan liikeidean sekä tunnetut huipputuotteet. Tiesitkö, että Kotipizzan Berlusconi on valittu maailman parhaaksi pizzaks New Yorkissa pidetyssä The America's Plate International Pizza Competition -kilpailussa?

Kotipizzan sähköinen koulutusportaali mahdollistaa jatkuvan koulutuksen

Et tarvitse välttämättä ravintola-alan pohjakoulutusta, sillä Kotipizza-yrittäjyys käynnistyy laadukkaalla teoria- ja käytännönopetuksella, jossa opit kaiken liiketaloudesta paistamiseen. Koulutuksemme tähtää virallisen yrittäjän ammattitutkinnon suorittamiseen.

Helppo aloittaa

Kotipizza-yrittäjyys on helpompi aloittaa kuin täysin uusi, oma liiketoiminta. Me annamme sinulle työkalut yrittäjyyteen aina yrityksen perustamisesta toiminnan ylläpitämiseen ja raaka-ainehankintoihin asti. Voit aloittaa ihan uudella liikepaikalla tai jo valmiista ravintolasta.

Video 25v

Yrittäjät kertovat

Kotipizza lyhyesti

Yrittäjät kertovat

Perustettu: 1987
Ravintoloita: Lähes 260 ravintolaa läpi Suomen
Liikevaihto: 13,5 MEUR (2015)
Ketjun myynti: 77,3 MEUR (2015)
Toimitusjohtaja: Tommi Tervanen

Haemme yrittäjiä joka puolelle Suomea kerro, minne haluaisit perustaa uuden Kotipizzan

  Ota yhteyttä!

Nimi: *

Puhelinnumero: *

Sähköpostiosoite:

Kirjoita haluamasi paikkakunta: