Berlusconi - Maku parhaista raaka-aineista
Pizza, joka muutti maailmaa
Tutustu Berlusconi-pizzan historiaan ja selvitä, mistä kaikki oikein alkoi

Talvi 2001
Suomi ja Italia napit vastakkain

Suomi ja Italia kiistelevät EU:n elintarvikeviraston sijoittamisesta. Italian pääministerin Silvio Berlusconin mielestä Parma on ainoa oikea paikka, koska “eiväthän suomalaiset edes tiedä, mitä ilmakuivattu kinkku on”.

Kesä 2008
"Totuus: Berlusconissa ei ole munaa!"

"97-vuotias mummo iski hampaansa Berlusconiin!" "Ministeri pisti haarukalla Berlusconia poskeen!" Nämä eivät ole lööppejä vaan mainoksia. Maailman paras pizza tulee myyntiin Kotipizzoihin kautta maan nimellä Berlusconi.

Katso tästä, kuinka Luigi
päätyi Suomeen»

Kesä 2005
Italia voitti - ensimmäisen erän

Elintarvikevirasto sijoitettiin Parmaan ja sen avajaisissa Italian pääministeri Silvio Berlusconi arvosteli suomalaista poronlihaa sanomalla, ettei se ole mitään parmankinkkuun verrattuna. Ja synnytti taas uuden mediakohun.

Kevät 2008
Suomi selätti Italian sen omassa pelissä

Kotipizza osallistuu New Yorkissa America´s Plate International –pizzakilpailuun ja sen savuporotäytteinen pizza voittaa kilpailun ja mailman parhaan pizzan tittelin. Italialaiset saavat tyytyä toiseen sijaan, amerikkalaiset kolmanteen.

Myöhemmin
Uutinen kantautuu Italiaan

Uutinen Berlusconista kantautuu italialaiseen kylään, jossa Luigin perheellä on pizzeria. Ylpeytensä menettäneet italialaiset lakkaavat syömästä pizza ja perheen pizzeria on pulassa. Luigi tekee päätöksen ja lähtee selvittämään Kotipizzan salaisuutta kauas pohjolaan.